Главное меню

Последние статьи

Случайные статьи

Авторские права
Все авторские права на статьи принадлежат газете "Христианин".

При любом использовании материалов сайта, ссылка на christianin.net.ru обязательна.

Редакция не всегда разделяет мнения авторов материалов.



Ссылки






Украина онлайн

wwjd.ru: Христианская поисковая система.

Церкви.com

Маранафа: Библия, словарь, каталог сайтов, форум, чат и многое другое.
Газета "Христианин" (Украина, Херсонская область, г. Новая Каховка) приветствует Вас!

На этом небольшом сайте вы сможете прочитать некоторые статьи из нашей газеты, а так же скачать её электронную версию.

Отзывы о газете

Каждый раз, упаковывая газеты, возникает горячее желание: знать судьбу каждого номера, мнение читателей о прочитанном. К пребольшому сожалению понимаю, что это не возможно и поэтому доверяюсь Господу, что труд наш не тщетен. Ну а всем тем, кто сообщают нам о результатах труда редакции, искреннее благодарение.

Т.к. данный номер праздничный и посвящен благодарению Богу за помощь в выпуске вестника, то и мне, в свою очередь, хочется написать мнение о том, какой отпечаток оставил в моей жизни «Христианин». Для меня этот труд, как и многое в христианской жизни, проявление Божьей милости, любви и всемогущества. По-человечески и представить было не возможно, что может делать в издательском труде душа, не то что не испытывающая любовь к книгам, а и избегающая их изучение даже по школьной программе. Но для Создателя это не было препятствием, потому нашелся труд и по моим силам. Да к тому же, наблюдая изнутри процесс создания выпусков, теперь кроме Библии я люблю газету «Христианин», некоторые христианские вестники, а также поучительную здоровую христианскую литературу. Но не только этому ценному навыку научил меня данный труд, из-за чего он мне очень дорог и ценен. Самое главное то, что теперь всякий труд я стараюсь делать с любовью.

А Вам, дорогие читатели, хочется пожелать любить чистую Божью науку, с радостью применять её в своей жизни, не сворачивать с прекрасного прямого христианского пути, хоть и узкого.

Надежда СЕМЕНЮК



Написать статью – это очень нелегкий и кропотливый труд. Читать – легко, писать – труднее. Я с удовольствием читаю статьи моих братьев и сестер. На страницах газеты я вместе с ними переживаю, плачу и радуюсь. В каждом прочитанном свидетельстве вижу чудную Божью руку над Своими детьми. Благодарю Бога за то, что Он не оставляет нас, а милует и хранит, что дает возможность писать, а не молчать. Дорогие читатели, молитесь, чтобы Господь более и более благословлял нас в этом труде, чтобы через каждую написанную статью, прославлялся наш Господь, Его чудные и дивные дела в жизни каждого из нас. Пусть за все будет Господу – честь, хвала и благодарение!

Анна ЯМИНОВА



Я щиро вдячна Господу за те, що можу трудитися в нашій церковній газеті «Християнин». Праця на цій ниві приносить багато користі та благословення, оскільки дає можливість ще більше проповідувати чисте Євангельське слово і підкріпляти, віруючих людей, а також кликати до спасіння всіх грішників, які тільки в Ісусі Христі знайдуть своє щастя, радість і вічне життя. З того моменту, як я стала членом редакції, Господь показав мені, якою великою може бути сила простого слова і те, наскільки з ним потрібно бути обережною. Дорогі брати та сестри,я від усього серця бажаю, щоб Ви ніколи не опускали своїх рук, щоб Ваші очі завжди були звернені до неба, а серце було сповнене віри, надії, та любові! Пам'ятайте, що Господь любить Своїх дітей і обов'язково приведе в Небесний Єрусалим!

Маргарита ДРОЗД



Моя безпосередня праця в газеті «ХРИСТИЯНИН» прийшлась на початок власної християнської юності, тоді я вперше відчув по-серйозному, що потрібен Господу для праці, отримавши можливість щось творити під Божим натхненням, особливо в організаційному відділі нашої молоді. Адже так чудово бути у Божій Волі і захоплюватись тим, наскільки ти і твоя щира діяльність маленькі у порівняння з Богом і Його планом спасіння. Але Він звертає увагу на тебе і особисто дає сили і право бути учасником того великого процесу. Паралельно з цим поставали питання: чому є молодь, яка не залучена до праці в Церкві, яка не знає смаку справжньої християнської волі і життя з подостатком, яка не має особистих стосунків з Ісусом, яка намагається внести частку світського у досконалу і самодостатню Христову Церкву. В основному ці та інші питання привели до пошуку відповідей і отримання їх зі Слова Божого. Багато з того висвітлено в основному на молодіжній сторінці газети. Від щирого серця вітаю наших читачів з ювілейним номером і бажаю подальших успіхів у нашій спільній праці на ниві Божій.

Андрій КРАВЧУК



Господня рука дала нашій Церкві великий і благословенний труд! За що слава і хвала нашому Господу! Газета «Християнин» – це часточка життя кожного члена редакції, читачів Г усіх, хто приймає участь в її випусках. З того часу, як мене прийняли у члени редакції, моє життя змінилося. Хоч я так мало пишу, але Господь рясно благословляє, дає розуміння, мудрість. Читаю статті моїх товаришів і бачу Божу волю, мудрість, як Бог усе влаштовує найкращим чином. Дякую Господу, що знайшов нас серед піску й каміння, очистив і тепер шліфує, щоб ми стали дорогоцінними камінцями. Велика перевага в тому, що ми можемо поділитися в багатьох куточках світу своїми переживаннями, Божими настановами, що часто допомагає людям у різних ситуаціях: як прославити Христа у скрутну хвилину, як звернутися до Нього за допомогою та підтримкою! Бажаю, щоб наша спільність була не тільки на сторінках газети «Християнин», але і біля Вічного Божого Слова, яке є провідником до Життя Вічного!

Анастасія МОСКАЛИК



З дитинства я люблю дітей, тому що доводилось багато часу приділяти своїм меншим братам і сестрам. І моєю простою дитячою мрією було стати викладачем. Отримавши освіту вчителя, я зрозуміла, що в іншій професії не змогла б так себе проявити. Самі розумієте, що педагога без дітей не буває, і тому знову в мене почалась праця з дітками. В Церкві теж Бог дав мені роботу в недільній школі. І на диво, в газеті «Християнин» також залишилось місце на дитячій сторінці, де продовжилось спілкування з дітьми, хоч не пряме, але все ж таки спілкування. Завжди, коли сідаю за написання нової статті, хочеться, щоб вона принесла комусь користь, тому що частіше всього пишу з особистого життя. Постійно звертаюсь до своїх маленьких читачів, щоб вони стали кращими, слухнянішими, добрішими. Щоб полюбили Господа над усе в житті! А головне, щоб приносили користь оточуючим людям, при цьому прославляючи. Бога. Не вважаю себе великою письменницею, але хочеться, щоб всі таланти, які дав Господь, використати на Його славу. А взагалі робити людям щось приємне – велика радість. Особливо, коли не чуєш похвалу на свою адресу. Якщо не вірите, то спробуйте, знайдіть собі хоч маленьку працю в Церкві, і якщо ви її все-таки знайдете – то це вже вершина щастя.

Леся КРАВЧУК



Шановна редакція газети "Християнин", благословенні Господом брати та сестри!

Від усього серця дякуємо Вам за нелегку, проте корисну працю на наві Господній, що проявляється в клопіткій підготовці та черговому випуску номера газети.

Кожного разу ми родиною з радісним серцем читаємо статті рядок за рядком, відчуваючи, що кожен з них написаний під натхненням Духа і вимолений у Бога в щирий молитві авторів і Церкви.

Радість переповнює серце від того, що в час духовного занепаду християн є ще в Господа люди, які живуть з Ним, ходять з Ни, слухаються голосу Його і виконують повеління Отця, а тому і чудова духовна пожива збудовує, підкріпляє, напряавляє на дорогу світла, додає сили в боротьбі проти зла і гріха, які, нажаль, увійшли не в одну Церкву.

Нехай Батько Небесний благословить цсіх, хто докладає зусилля у роботі над випуском номерів, хай і надалі чистота євангельського вчення правди не замовкають і не зникають зі сторінок газети.

Бажаємо Вам, "щоб були ви бездоганні та щирі, "невинні діти Божі серед лукавого та розпусного роду", що в ньому ви сяєте, як світла в світі, додержуючи слово життя..." (Фил.2:15-16).

З любов'ю та молитвами про Вас сім'я Колодичів (Рівненська область)



"Смотрите, какую любовь дал нам Отец, чтобы нам называться и быть детьми Божиими" (1 Ин.3:1)

Дорогие братья и сестры во Христе Иисусе Господе нашем, искренно приветствуем Вас! Мы рады, что Вы, с помощью Божьей, преодолели некоторые рубежи на своем пути. Проверяется основание, испытывается вера и любовь, и во всем этом – милость Господа для вечной жизни! Руки Христа проводят через огонь и воду, утирают слезы и лечат сердечные раны, и Вы испытали это.

Мы благодарим Вас за газету "Христианин", благодарим каждого, кто трудится над её содержанием и выпуском!

Сегодня очень много изданий с яркими и светлыми названиями, но, к сожалению, мало из них тех, которые, по своему содержанию, соответствовали бы им.

Да сохранит Вас Господь от подобного, и да поможет Вам и дальше нести на Ваших страницах здравое и доброе учение нашего Единого Учителя – Господа Иисуса Христа!

Ваши друзья – станица Ханская, город Майкоп, Россия



Дорогие друзья, братья и сестры Новокаховской Церкви, труженики на ниве Божией, редакция газеты "Христианин"! Сердечно поздравляем Вас с великим праздников Пасхи! Христос воскрес! Слава Ему вовеки!

как прекрасно славить Господа всем сердцем своим, радоваться и торжествовать в Нем, возвещать все чудеса Его. Это мы постоянно читаем в Вашей назидательной газете "Христианин"! В ней может найти поддержку и утешение не только верующий, но и мирской человек, которому не менее важно знать о действиях живого Бога в Своей Церкви. А радость спасения и славы нашему Господу переполняют каждую страницу, ибо заметно, с какой любовью Вы совершаете этот труд во Имя Господа.

Мы даем читать Вашу газету знакомым и соседям, они благодарят. Осоляйте мир, выводите заблудшие души из тьмы в свет и приносите жертвы общительности на страницах газеты "Христианин".

Особенно мы любим читать о жизни и служении Господу молодежи, потому что они – будущее Церкви и Сам Бог насадил этот молодой виноградник и любуется им. Хотя нелегкие времена выпали нашим детям, стоять среди развращения и сохранять святость, но каждому поколению Бог посылает особые испытания, чтобы приготовить Себе Церковь без пятна и порока.

Да укрепит Вас Господь в добрых делах, угодных Ему, да прославится Он в народе Своем. Желаем редакции "Христианин" делать всегда достоянием гласности чудные дела Божии в нашей жизни и о делах Господних возвещать похвально. Мы поддерживаем Вас в молитвах и желаем Вам обильных Божьих благословений на дальнейшие выпуски. Да будет вся слава нашему Господу Иисусу Христу.

Сестры-старицы Валентина Резник и Людмила Шарпило (г. Запорожье)



Дорогие друзья!

Благодарность Господу за то, что Он сроднил нас Кровью Иисуса Христа. Спасибо Вам, что Вы нас не забываете и каждый раз присылаете газету. Сердечно благодарю Господа, что дал Вам этот труд и жертвенные сердца. Ваша газета благословенна! Да поможет Бог и далее совершать этот труд в Его славу!

С ув. Юлия Корчинская (г. Запорожье)



Новокаховской Церкви Иисуса Христа!

Приветствем Вас лобовью Господа Бога. Мир Вас всем во Христе Иисусе!

Дорогие братья и сестры во Христе Иисусе, нам приятно писать Вам. И в письме нам хочется обращаться словами Великого Бога и Спасителя нашего. Благодарим Бога нашего при всяком воспоминании о Вас, за Ваше участие в благовествовании и труде во славу Господа Бога. Газета, выпускаемая Вашей Церковью, есть лучом света Божьего в этом мире, а также служит к назиданию сердец, посвятивших Ему Жизнь. В книге Премудростей Соломона 14:7 написано: "Благословенно дерево, через которое бывает правда!". Благословение Вашего труда утверждается правдой Божией. Приятно, что в этом труде активно участвует молодежь Церкви Христовой. И мы желаем, чтобы Бог начавший в Вас доброе дело, совершал его даже до дня иисуса Христа. "Не умру, но буду возвещать дела Гсоподни" (Пс. 117:17). "Старайся представить себя Богу достойным, делателем неукоризненным, верно преподающим слово истины" (2 Тим.2:15). "Впрочем, до чего мы достигли, так и должны мыслить и по тому правилу жить" (Фил. 3:16). "Желаем же, чтобы каждый из вас, для совершенной уверенности в надежде, оказывал такую же ревность до конца..." (Евр. 6:11). "...Будь верен до смерти, и дам тебе венец жизни" (Откр. 2:10).

Да благословит нас всех Господь, "чтобы оправдавшись Его благодатью, мы по упованию соделались наследниками вечной жизни" (Тит. 3:7). Аминь.

Заместитель ст. пресвитера Церквей ОЦХВЕ Запорожской обл. брат Александр Лебедь.



Мир Вам, редакция газеты "Христианин"!

Уже несколько лет наша Церковь с интересом и назиданием читает статьи, свидетельства, стихотворения и новости христианской жизни Церкви ХВЕП Новой Каховки. Благодарение Господу, что среди повседневного охлаждения и омертвления в христианских Церквях, в тематике Ваших статей рассматривается чистое евангельское учение и добрым личным примером, Вы являете образец здравого учения. Мы молимся о Вас, чтобы не ослабели Ваши руки. Стойте так в Господе, возлюбленные. Да благословит Гсоподь Ваш усердный труд на Его ниве!

Церковь ХВЕ

г. Симферополя, ул. Элеваторная, 125



Вітаю Вас, дорогі брати та сестри, любов'ю Господа нашого Ісуса Христа!!!

Як би хотілося кожного з Вас особисто привітати, але хоча зараз це неможливо, все ж нас скріпляють більш міцні узи – узи любові Христової. Сам Батько Небесний зріднив нас Кров'ю Свого Сина Ісуса Христа, як Апостол Павло говорить: «...що колись далекі були, стали близькі Христовою Кров'ю».

Слава нашому Господу за цю велику милість і любов, яку Він проявив і продовжує проявляти до кожного із нас!

А ще я дуже-дуже вдячна Богові за цю велику родину, яку Він також дарував кожному із нас!!! В якому б місті ми не знаходилися, де б не були, завжди є можливість зустрітися з дорогими серцю, рідними по Духу, братами та сестрами і розділити радість спілкування!

Читаючи Вашу газету, ті статті, які пишуть такі ж брати і сестри, як і ми, серце переповнює радість! І будучи розділеними на сотні й тисячі кілометрів, ми, тим не менш, не відчуваємо цієї відстані! Здається, ніби автора бачиш перед собою і радієш, що маєш можливість такого «заочного» знайомства. Маєш можливість почерпнути християнського досвіду від інших братів та сестер!

Особисто я знаходжу у Вашій газеті багато цікавої та корисної християнської інформації: і порадите як діяти у тій, чи іншій життєвій ситуації, і підбадьорите, а навіть якщо і вкажете на якийсь недолік – то з любов'ю!

Так як я займаюся з дітками у Недільній школі, то дитячі розповіді та сторіночки для мене є особливо цінними!!! Також радіють газеті і мої батьки, та члени нашої Церкви! Дуже дякую Вам, що піклуєтесь та висилаєте іі для них у село!!!

Особливо радіє та чекає газету з нетерпінням мама, так як вона хворіє і останнім часом дуже рідко має можливість бувати на зібраннях... То, коли приходить газета – це невеличке, але свято для всіх нас, а особливо для мами! А також і духовне підкріплення для кожного!

Радіє серце, коли приходиш у Молитовний будинок та бачиш і там таку знайому християнську газету!

Від всього серця бажаю для кожного із Вас віри, надії та любові! Адже, якщо у Вас буде глибока віра, міцна надія, та безмежна любов – Ви неодмінно будете щасливі!

Також хай благословить Вас Господь і в плідній праці на ниві Божій!

Хочеться поблагословити Вас такими словами із Слова Божого: «Нехай почує Вас Господь у день журби, нехай захистить Вас Ймення Бога Якового. Пошле Вам поміч із святині, і з Сіону нехай зміцнить Вас, пригадає всі пожертви Ваші і пожертви всеспалення Ваші учинить бажаними, дарує Вам за серцем Вашим, і всі наміри Ваші нехай звершить» (Пс. 19:2-5).

З любов'ю та християнськими побажаннями Ваша сестра в Господі Самченко Вікторія (м. Київ)



Кожного разу отримуючи благословенні Господом часописи "Християнин", я маю приємну нагоду подорожувати по сторінках цих чудових випусків, разом з авторами. Дитячу сторінку завжди перечитуємо з дітками, від чого отримуємо велике задоволення.

Часто сиджу наодинці сама з собою, роздумуючи над своєю долею, та часто полонить душу дух незадоволення, нарікання, здається мені, що заслуговую на краще життя. Та одного разу, щоб розвіяти сумні думки, взяла до рук «Християнин» №45 та прочитала статтю: «Спасай взятих на смерть», і почала багато думати над прочитаним. А чим же я краща за людей, які знаходяться на лікуванні в тубдиспансері? Замислююсь тим тим, що Христос за мене постраждав, невже є моя в цьому заслуга ? Та ні, звичайно ж ні!!! Без сумніву – це тільки милість Божа є над кожним з нас. У той час я ще довго плакала і каялась перед Богом, бо взяла для себе урок, як би важко в житті не було, завжди і за все треба бути вдячним люблячому Батьку, бо є долі набагато важчі...

Тому щиро дякую редакції за цю кропітку та нелегку працю, за чудові видання, які повчають, надихають та надають духовних сил, забуваючи минуле, прямувати вперед. Дякую Богу за кожну душу, яка працює над цими виданнями! Нехай Господь рясно поблагословить кожного з Вас та Ваші сім'ї!!!

Деркач Ірина (смт. Клавдієво, Київська обл.)


Газета «Християнин» 02(50)2013


© 2008-2012